Raske design logo

Designstudio er en tjeneste som Reklame-huset.no AS tilbyr våre kunder for å spare kostnader på grafiske tjenester. Her tilbyr vi enkle designmaler som visittkort, flyers, plakater, dekor etc.

Reklame-huset.no AS er et ledende reklamebyrå og produksjonbedrift i Akershus, med 25 års erfaring i bransjen.

Besøk vår nettside

KONTAKT OSS

MERK: Vi gir ikke veiledning til designmalene pr telefon. 

Du finner god informasjon og veiledning i vår Ofte stilte spørsmål. For spørsmål, vennligst benytte dette skjemaet eller send en e-post til info@reklame-huset.no.

  BETINGELSER

  Innledning

  De følgende salgs- og leveringsbetingelser gjelder, så fremt ikke annet skriftlig foreligger.

   

  Avtalen

  Avtalen består av disse salgsbetingelsene, opplysninger gitt i bestillingsløsningen og eventuelt særskilt avtalte vilkår. Ved eventuell motstrid mellom opplysningene, går det som særskilt er avtalt mellom partene foran, så fremt det ikke strider mot ufravikelig lovgivning.

  Avtalen vil i tillegg bli utfylt av relevante lovbestemmelser som regulerer kjøp av varer mellom næringsdrivende og forbrukere.

  Partene

  Ansvarlig/selger for Reklamehandel.no er Reklame-Huset.no AS:
  Kjerkevegen 16, 2072 Råholt
  Epost: post@reklame-huset.no
  Telefon: 63 92 28 30
  Org.nr: 971.224.193

  Kjøper er den personen som foretar bestillingen, på vegne av seg selv eller en bedrift/organisasjon.

  Kjøperens ansvar

  Det påligger kunden å sørge for at det foreligger hjemmel for reproduksjon, mangfoldiggjøring eller utgivelse av logo/merkenavn, skrift, bilder og annet materiale som benyttes. Dette må kunne fremlegges på forespørsel. Reklame-Huset.no tar ikke ansvar for misbruk i henhold til ovenstående.

  Priser

  Alle priser er eksludert merverdiavgift. Alle kostnader knyttet til kjøpet, varer, merverdiavgift og eventuelt gebyr og frakt, vil fremkomme i kjøpsprosessen før man utfører selve betalingen. 

  Pris og leveringstid er basert på at det ikke påløper merarbeid eller meromkostninger som følge av:

  • at grunnlagsmateriellet er ufullstendig og mangelfullt
  • at grunnlagsmateriellet fra kunden sendes/overleveres Reklame-Huset.no senere enn avtalt
  • at det ikke kreves endringer eller tillegg i leveransen etter at avtalen er inngått
  • at det ikke påløper meromkostninger til programvare/materiale som er spesielt innkjøpt eller bearbeidet for en ordre og som blir overflødig fordi kunden endrer sin ordre etter at avtalen er inngått.

  Vi tar forbehold om at feil kan oppstå på priser og beholdning samt tekniske feil knyttet til handlekurv eller utsjekk. Vi vil da kontakte kjøper innen neste virkedag og finne en god løsning.

  Avtaleinngåelse

  Avtalen er bindende for begge parter når kjøperen har sendt/bekreftet sin bestilling til selgeren.

  Ordrebekreftelse og endringer

  Når vi har mottatt din bestilling, vil du motta en automatisk bekreftelse på din ordre pr epost. Denne kan dessverre ende i din søppelpost/spam-mappe, så vi ber deg om å sjekke den.

  Dersom ordren din krever særskilt bekreftelse, vil vi ta kontakt med deg angående dette når vi behandler ordren din. Dette skjer innenfor våre åpningstider.

  Dersom du vil foreta endringer i ordren, bes du umiddelbart ta kontakt med oss. Dette kan medføre merkostnader, dersom det krever ressurser fra vår side. Vi kan ikke foreta endringer etter at ordren er satt i produksjon eller vi har bestilt materiale hos våre leverandører.

  Kredittkort

  Kjøp i vår nettbutikk kan betales med kredittkort (Visa eller Mastercard) eller faktura. Beløpet trekkes fra din konto først når din ordre prosesseres hos oss.

  Din sikkerhet og trygghet er meget viktig for oss, og med vår samarbeidspartner KLARNA blir denne sikkerheten ivaretatt. KLARNA er en av Nordens ledende tilretteleggere av betalingsløsninger for nettbutikker.

  KLARNA FAKTURA: Kjøp nå – betal etter levering

  Når du betaler via Klarna faktura, handler du trygt og enkelt. Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon og du betaler alltid etter at du har mottatt varene dine.

  Du har alltid 30 dagers betalingsfrist.

  Du behøver aldri å oppgi kortinformasjon.

  Du kan laste ned fakturaen din på klarna.no

  Avbestilling av ordre

  Avbestilling av ordre kan kun utføres frem til ordren er satt i produksjon eller til vi har foretatt bestilling av materialer til ordren hos våre leverandører. Etter den tid godtar vi ikke avbestillinger. 

  Dersom du ønsker å avbestille en ordre foretatt i vår nettbutikk, må du ta kontakt med oss angående dette.

  Korrektur / Reklamasjon

  Forhåndsvisningen av ditt design er å anse som din korrektur, det er ditt eget ansvar å påse at det ikke foreligger skrivefeil eller andre feil i designet.

  Etter at kunden har mottatt korrektur på trykklar fil har Reklame-Huset.no intet ansvar for feil eller mangler i trykk. Kjøper må påregne noe avvik i fargenyanser i forhold til foreviste fargeprøver på skjerm og utskrifter.

  Det kan forekomme avvik i produkter som er håndproduserte.

  Forbehold

  Vi tar forbehold om at det kan oppstå tekniske problemer i vårt design-program.

  Copyright

  Innholdet på disse nettsidene er Reklame-huset.no sin eiendom. Innholdet er beskyttet etter opphavsrett, markedsførings- og varemerkelovgivning. Dette innebærer at varemerker, firmanavn, produktnavn, informasjon om produkter, herunder beskrivelser av produktene, bilder/grafikk, design og layout, og annet innhold på sidene ikke kan lastes ned, kopieres eller benyttes på annen måte uten at dette er tillatt etter lovgivning eller etter samtykke fra Reklame-huset.no.

  Personopplysninger

  Behandlingsansvarlig for innsamlede personopplysninger er selger. Med mindre kjøperen samtykker til noe annet, kan selgeren, i tråd med personopplysningsloven, kun innhente og lagre de personopplysninger som er nødvendig for at selgeren skal kunne gjennomføre forpliktelsene etter avtalen. Kjøperens personopplysninger vil kun bli utlevert til andre hvis det er nødvendig for at selger skal få gjennomført avtalen med kjøperen, eller i lovbestemte tilfelle. Se forøvrig vår personvernerklæring.

   

  Vi ønsker deg en god og trygg handel hos oss!